Безплатен 2-дневен лагер със зелено училище Варненче

zeleno uchilishte sofiyanche site 2

Искаш ли да запишеш детето на безплатен 2-дневен лагер със зелено училище Варненче?

Лятото е време за невероятни приключения, особено когато става въпрос за нашето лятно зелено училище „Варненче“!

Ние с нетърпение очакваме топлите дни и прашни обувчици. Дни когато децата се потапят в света на игрите, забавленията и приключенията на открито!

И така, за да ви доближим много малко до дните от лагера ви представяме предвкуса на лятото и за да направим дните им по-вълнуващи, каним ви на безплатен двудневен лагер в Морската градина на Варна на 11 и 12 май!

За тази специална програма в Морската градина, децата от 6 до 11 години ще се потопят в море от забавления, наситени с природата и средата, която морската градина предлага и не на последно място – приятелско веселие! Представете си този уикенд като начало на лятото, пълно с игри, занимания и вълнуващи моменти, които ще запазят усмивките на техните лица!

Съчетавайки забавни игри с творчество, спорт, игри и разходки сред природата, безплатният двудневен лагер в Морската градина е идеалната възможност за децата да се забавляват, да създадат нови приятелства и да усетят магията на летния ден!

За да резервирате място за вашето дете, е необходимо да попълните декларация и да заплатите капаро от 20 лева, което се връща в деня на лагера! Не пропускайте тази страхотна възможност да направите на децата ви един прекрасен подарък преди летните дни!

Ако се чудите какво предстои на децата ви, очаквайте цял уикенд изпълнен с игри, спортни забавления, креативни занимания и разходки в прекрасната Морска градина на Варна! Лагерът е организиран да предостави на децата незабравимо преживяване, пълно с усмивки и вълнения!

За повече информация и записване, моля свържете се с нас на телефон: 0877 843 884. Не забравяйте да запазите място за вашето дете и да го поглезите с едно незабравимо предлетно приключение!

Пълните програми за лятя 2024, може да разгледате тук: https://varnenche.bg/zeleno-uchilishte/

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.