Как да организираме страхотно парти за рожден ден в Детски кът Варненче – Трошево?

Безплатен курс за аниматори в детски кътове Варненче

Предстои рождения ден на детето и се чудите как да организирате страхотно парти в детски кът? С радост споделяме няколко идеи, които ще Ви помогнат в организацията.

rozhden den detski kat varnenche

Рожденият ден на детето ти е важно събитие и емоция за всички членове на семейството. То, разбира се е най-щастливо и очаква специалния ден с най-голямо нетърпение!

Ето защо е важно, всичко да бъде изпипано до последния детайл. Планирането на рождения ден за твоето дете може да бъде забавно, но и предизвикателно.

Има толкова много детайли за обмисляне – от поканите, темата на партито до храната и забавленията. Ако се затрудняваш във всичко това или нямаш нужното време, ние от Детски кът “Варненче” – Трошево, сме готови да ти помогнем и да съдействаме в организацията на партито за твоето дете!

За да ти спестим време и да те улесним максимално, предлагаме цялостна организация на рождения ден. За нас празненството също е много важно, затова отделяме голямо внимание на подготовката и се грижим за всеки един детайл. Споделяме ти стъпки, които ще помогнат за бързата и лесна организация. Нека заедно организираме страхотно парти за рожден ден и да направим този ден незабравим за малчугана ти!

detski kat varnenche troshevo 1000x476 1

#1 Провери за свободно място

Първо провери дали желаната дата и час са свободни. Имай в предвид, че предлагаме 3 часови диапазона за рожден ден – 10:30, 14:00 и 17:30 ч.
За да провериш за свободна дата и час се обади на телефон – 0877 843 884 или ни посети на място.

#2 Избери подходящия пакет

Втората стъпка към успешното организиране на рожден ден, е да избереш подходящия пакет за твоето дете, от предлаганите в Детски кът “Варненче” – Трошево. Имаш 3 различни опции, като те са спрямо възрастта на децата – за деца до 3 г., от 4 до 7 г. и за по-големите деца от 8 до 13 г. Пакетите включват аниматори, игри и забавления, които са подходящи за различните възрастови групи. Повече информация за пакетите, можеш да видиш тук: https://varnenche.bg/detski-kat/

#3 Темата на партито

Темата на партито е също важна част от планирането. В Детски кът “Варненче” – Трошево можем да предложим много тематични опции, които да направят празника специален и уникален – от Спайдърмен парти до любимите принцеси и супергерои. Избери тема, която ще вълнува и радва твоето дете.

#4 Забавления и активности

В Детски кът “Варненче” – Трошево няма нужда да се притесняваш за забавлението на децата! По време на партито, професионалните ни аниматори, ще се погрижат малчуганите да не свалят усмивките от лицата си, организирайки различни игри и развлечения, които са съобразени с тяхната възраст и интереси! Детска дискотека, караоке, Туистър и рисунки по лицата, са само част от забавленията, които очакват децата!

#5 Храна и напитки

Не забравяй за храната и напитките! В зависимост от избрания пакет, можеш да имаш включени пица, зеленчуци, гризки и други любими храни на децата. Работим с прекрасни партньори – реномирани заведения за хранене във Варна, които доставят топла, прясна и качествена храна! Обсъди детайлите с нас, за да угодиш на вкусовете на всички деца. И не се притеснявай, подготвили сме почерпка и за гостите на рождения ден!

#6 Допълнителни услуги

В Детски кът “Варненче” – Трошево можеш да добавиш и допълнителни услуги към твоя пакет, които се заплащат отделно. Пинята, професионален фотограф за специалния ден и парти украса, са част от опциите, които можеш да включиш, за да направиш партито още по-забавно и незабравимо. Предлагаме и специално кетъринг меню за гостите на празника, което е приготвено на място в детския кът.

#7 Приготви се за весел ден

След като всичко е подготвено, остана само да се заредиш с добро настроение и да се насладиш на специалния ден. Помни, че ключът към успешното парти е да се забавляваш!

От Детски кът “Варненче” ти гарантираме, че ще организираме страхотно парти за рождения ден на твоето дете! Празник, изпълнен с много усмивки, игри, забавления и незабравими моменти!

 

За повече информация и запазване на дата и час за рожден ден, обади се на телефон
– 0877 774 342 или посети уебсайта ни varnenche.bg

spiderman animacia rozhden den detski kat varnenche 3

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.