Запознай се с екипа на лятно зелено училище „Варненче“

zeleno uchilishte varnenche 12

Безспорно, ръководителите на групата са едни от най-важните хора в лятно зелено училище “Варненче”. Искате ли да се запознаете с екипа на лятно зелено училище “Варненче”? Кой ще бъде с тях през това лято?

Те са хората, които се грижат за децата през целия ден и са неотлъчно до тях.

Както сме ви споделяли и друг път, групите в лятно зелено училище “Варненче” се състоят от 20 деца, за които се грижат 2-ма ръководители.

Важно условие за нашите ръководители е да обичат децата! Повечето от тях с са педагогически опит. Ръководителите са обучени да отреагират и дават първа помощ.

В лятно зелено училище “Варненче” разполагаме и с координатор, който комуникира с ръководителите, следи графика, носи вода на децата и до всички точки от програмата, грижи се за спазването на програмата. По този начин помага и на ръководителите, помагайки им да се съсредоточат само към децата.

Представяме Ви кака Диди (Дияна Вичева), както я наричат децата. Тя е от самото начало на лятно училище “Варненче”, за 11-то лято.

Екип лятно зелено училище "Варненче"

“От 12 години работя с деца у нас и отчасти в чужбина, завършила съм Montessori school към училища Европа. За децата с любов и грижа, за да растат здрави и щастливи! Очаквам всяко лято с нетърпение, за весели игри и забавление! Във Варненче децата могат да спортуват, пеят и танцуват! Намират много нови приятели и незабравими спомени остават.”

Другият наш ръководители е кака Дори.

ekip lyatno zeleno uchilishte varnenche 7

“Казвам се Доротея Славова, родом съм от град Варна. Следвам магистърска степен по специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“. Работя в сферата на образованието вече 4 години. За мен да бъдеш педагог е едно приключение, защото всеки ден е различен по себе си, носи разнообразни емоции и моменти. Нека се впуснем заедно в едно вълнуващо, лятно и незабравимо приключение!”

Кака Йони също е част от сферата на образованието.

ekip lyatno zeleno uchilishte varnenche 6

“Здравейте!
Казвам се Йоанна Пенева и съм бакалавър с квалификация учител и специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт“. Предстои ми дипломиране като магистър в НСА „В. Левски“ – гр. София по „Спорт, фитнес и здраве“. Имам опит като учител в занималня с деца от различни възрастови групи. Освен това съм изучавала български танци в Национално училище по фолклорни изкуства „Филип Кутев“ – гр. Котел.
Обичам децата и ми харесва да работя с тях. Работата като учител ми носи огромно удовлетворение. Особено интереснa е през лятната ваканция. За децата това е време за почивка, забавления и приключения. При нас децата идват за да общуват и да се отдадат на любими занимания – спортни игри, танци, разходки сред природата и др. Под ръководството на учителя, те се забавляват, но и учат неусетно. Чрез игрите усвояват редица знания и умения. А физическата активност им помага да подобрят своето здраве.
Затова, доверете се на нас, учителите от Лятно зелено училище „Варненче“ и сътворете едно незабравимо и полезно лято за вашите деца!”

 

Кака Васи, също няма търпение да се впусне в летни детски игри. 🙂

ekip lyatno zeleno uchilishte varnenche 5

“Здравейте, казвам се Василена, на 29г., и скоро ми предстои да се дипломирам като учител, специалност Предучилищна педагогика. За първа година ще бъда част от екипа на Зелено училище “Варненче” и изключително много се вълнувам! Харесвам работата и общуването с деца – те са както предизвикателство, така и истинско вдъхновение и щастие! Нямам търпение за всичко, което предстои – да се запознаем, да прекараме времето си заедно сред природата в игри, забавления и усмивки, за едно по-хубаво лято!”

 

Кака Марияна няма търпение да започне лятната ваканция!

ekip lyatno zeleno uchilishte varnenche 3

“Казвам се Марияна Кирилова Ганчева. Завършила съм Начална Училищна Педагогика, степен „Бакалавър“. Много обичам да общувам и помагам на децата чрез различни занимания. Нямам търпение да започне лятното училище и да се забавляваме заедно.”

Кака Марина също се присъединява към екипа на лятно зелено училище “Варненче”.

ekip lyatno zeleno uchilishte varnenche 4

“ Казвам се Марина Маринова. Завършила съм “Публична администрация” и “Криминология”, но любимата ми професия винаги е била учителската професия. Една от най-хубавите професии за мен. Няма по-голяма радост от това да подготвиш малките човечета за трудния път, наречен живот. Любовта ми към децата ме накара да следвам “Начална педагогика”. Предстои ми завършване през следващата година. Нямам търпение да започне лятната ваканция, през която ще имам възможност да контактувам с децата, да навляза в този техен невинен свят на емоции и игри. За един учител няма по-голямо признание от това, детските очи да го следят неотменно и да запомнят всичко, което е казал.”

А какво споделя и кака Петра за нея, лятото и децата?

ekip lyatno zeleno uchilishte varnenche 2

“Здравейте,
Името ми е Петра Христова.
Аз съм дипломиран художник, завършил “Индустриален дизайн” през 2022г.
В момента изучавам магистър „Педагогика“.
Работя с деца от 10 години. Била съм детски аниматор, а към момента се занимавам с почасово отглеждане на няколко страхотни малчугани.
Обожавам децата, игрите и забавленията с тях. Наслаждавам се и истински се радвам на тяхната усмивка.
Именно заради това очаквам с нетърпение да започне лятото, да играем сред природата, да я изучаваме и изследваме с интерес.
Готова съм да подаря на децата едно незабравимо изживяване, а в замяна да получа искрените им усмивки и светещи от щастие очички.”

  • Екип лятно зелено училище “Варненче” е на линия!
  • А вие запазихте ли място в програмите на “Варненче”?
  • Записахте ли децата?

Повече информация по програмите, може да разгледате тук: https://varnenche.bg/zeleno-uchilishte/

lyatno zeleno uchilishte varna 26
Лятно зелено училище Варненче

Записванията се осъществяват всяка сряда вечер и събота обед в детски кът „Варненче“ Спортна зала.

За повече информация: 0877 843 884

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.