Зелено училище Варненче

Лятно зелено училище „Варненче“

Очаквайте програмите за лятно зелено училище „Варненче“ 2024

Лятно зелено училище варнаЛятна ваканция. Две думички, които носят топлина във всеки един от нас, напомняйки ни за безгрижие, зачервени бузи и безброй много приятели. Карането на колелета и игрите на криеница и стражари и апаши. Баба и дядо, които винаги ни казваха, че по обяд слънцето е прекалено жарко и е време за сън. Накратко – свобода.

Лятно зелено училище Варненче започва от началото на месец Юни и продължава до средата на месец Септември. Програмите са с продължителност 10 дни, като всеки ден е уникален.

„Варненче“ ви осигурява нужното свободно време и спокойствието, че детето ви си играе, спортува и забавлява в компанията на новите си приятели! Зеленото лятно училище се провежда на различни горски кътчета около Варна. Седмицата преминава в разнообразни и интересни игри сред природата, придружени с много атракции включени в цената.

 

Записване за зелено училище

Програма на Зелено училище 2023

Програма Зелено училище Варненче

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Декларации преди записване

Всеки родител е длъжен да попълни и подпише следните декларации преди записване:

Свали декларация 1

Свали декларация 2

 

Тръгваме от:

 • Спортна зала – площадката пред вход 2 и вход 3 (срещу ТОХА)
 • кв. Младост- страничен вход на училище „Гео Милев“ (от страната на Марешки)

Най-рано може да оставите Вашето дете в 7:45 лично на ръководителите, а най-късно в 8:20. Автобусът тръгва в 8.30.

Как да приготвите детето за Зелено училище „Варненче“?

 • Удобни дрехи за игра, затворени обувки и шапка

Какво да сложим в раничката?

 • Сандвичи, плодове, зеленчуци, вода 1 л, любима храна, дъждобран

Какво е забранено на нашето Зелено училище?

 • Таблети и мобилни телефони
  • Може да се свържите с нашите ръководители по телефона по време на зеленото училище

Допълнителна информация

 • Зелено училище „Варненче“ се провежда от понеделник до петък от 8:30 до 17:30  часа
 • Приемаме деца от 6 до 11 години
 • Групите се състоят от 20 деца с по 2-ма ръководители
 • Цена за 10 дни – 199 лв.
 • В цената са включени всички входове и атракции (без допълнително заплащане)
 • При отсъствие таксата не се възвръща

Възползвайте се от нашите намаления:

 • 10% отстъпка за две или повече деца от едно семейство
 • Всеки родители записал своето дете на зелено училище получава 10% отстъпка при празнуване на рожден ден в детски кътове „Варненче“
Записване за зелено училище

Брошура

Какво повече дава Зелено училище “Варненче”?

 • Екип, който е непрекъснато с децата
 • Разнообразна и интересна програма през цялото лято
 • Възможност за децата да създадат нови приятелства и заедно да се забавляват на чист въздух сред природата
 • Тръгване от две точки на града за удобството на нашите клиенти
 • Грижовни и млади по дух ръководители отговарящи за децата

Идеята е децата да общуват помежду си, затова не позволяваме таблети и мобилни телефони (всеки родител може да се свърже със своето дете, като позвъни на неговия ръководител).

И така 11-то лято десетки деца от Варна учат, играят, спортуват, забавляват се със Зелено училище Варненче!

Това е приключение, което всяко дете заслужава да изживее. Програмата на “Варненче” е разнообразна и забавна, включва различни видове спорт, образователни игри, екскурзии, танци, и всичко това се случва сред природата. Извън рамките на програмата децата придобиват увереност, креативност и научават повече за родината си.

Записване за зелено училище

Фотогалерия от минали години

 

Отговорите на топ 5 въпроса, свързани със Зелено училище “Варненче”

Във зелено училище “Варненче” са добре дошли всички деца от 6 до 11 годишна възраст.

При нас всяко дете е важно! Ние се стремим, както да спомогнем изграждането на вашето дете, като самостоятелна личност, така и да усъвършенстваме и изградим неговите социални умения. От голямо значение е за нас да знаете, че нашият обучен и квалифициран персонал ще поеме изключително добри грижи за всяко дете.

Гарантираме ви, че ще запознаем всички записани деца, влизащи в посочената възрастова група, с нови приятели, изживявания и емоции.

Вашето дете ще открие много нови игри, ще участва множество активности, ще изпита тръпката от  джип сафари, различни спортни тренировки, приключения с пиратски кораби и разходка в гората.

Ще се запознае с един прекрасен свят без дигитална среда и ще открие нови хоризонти за приключения.

Един ден вашето дете ще усети, какво е да си истински капитан на пиратски кораб, а на следващия ще има възможността да види делфините. Наред с всички преживявания, вашите деца ще попият знания и ще развият любопитството си и тяхното желанието да изследват света.

Ние знаем, че всеки родител цени децата си изключително много. Ние искаме да сте сигурни, че докато вие работите или прекарвате малко време без деца, те ще са на сигурно място при нас. Колкото са важни децата толкова са важни и родителите.

Стараем се да образоваме децата и да осигурим една по-различна но ползотворна двуседмична програма, по време, на която ако работите да сте спокойни, че вашето дете е обгрижвано.

Ние сме помислили за транспорта на вашите деца.

За ваше удобство ние от “Варненче” сме осигурили придвижването на вашите деца от две места – спортна зала и кв. Младост.

Вие трябва само да подготвите вашите малчугани с удобни дрехи за игра, затворени обувки, шапка, постелка, дъждобран и храна подходяща, за вашето дете и да не забравяме поне един литър вода.

Живеем в едно модерно и дигитализирано общество и всички прекарваме доста време на мобилни устройства, било то заради работа или удоволствие.

Зелено училище “Варненче” иска да се отдалечи от технологиите и да покаже на вашите деца прекрасната природа и зашеметяващият свят около тях. Смятаме, че мобилните устройства отнемат от вниманието на вашите деца но това в никакъв случай не означава, че няма да можете да се свържете с тях.

Нашите ръководители са на ваше разположение и може във всеки удобен, за вас момент да се свържете с някой от тях и своевременно да бъдете информирани за вашето дете.

 

Не пропускайте възможността да запишете вашето дете в зелено училище “Варненче”.

Ще ви споделим, че за сумата от 199 лв., тези 2 седмици ще са незабравими и уникални. Вие, като родители ще можете да получите малко време за вас а вашите деца ще се сдобият с нови приятели и неповторими моменти. Не забравяйте да разгледате нашата програма и да запишете вашите деца сега, за да сте сигурни, че няма да пропуснат игрите и интересните атракции, които сме им подготвили!

Записване за зелено училище