Детски рожден ден

Детски Рожден ден във Варненче. Какво трябва да знаем?

Рожденият ден е емоция за всички членове на семейството. Децата разбира се са най-нетърпеливите и най-много щастливи.

За нас – детски кътове “Варненче” празненството е много важно. Отделяме голямо внимание на подготовката, грижим се за всеки детайл от организацията.

Как протича един рожден ден във “Варненче”?

  1. Първо започва с проверка за свободна дата и час. Предлагаме 3 часови диапазона за рожден ден – 10:30, 14:00, 17:30.
  2. За да проверите за свободна дата и час – най-добре е да се обадите по телефона, а може също на място.
  3. Запазването на празненство става със заплащане на малък депозит от 20 лв.
Провери за свободна дата и час

С уточнението на часа, може да потвърдите и други детайли от рождения ден. Като например: пакета, който сте избрали. Ценовия пакет за рожден ден зависи от броя деца и тяхната възраст. Пакетите може да видите тук: varnenche.bg. Ако все още не сте сигурни за броя гости, не е късно да се уточни и седмица преди рождения ден.

За да ви спестим време и ви улесним максимално предлагаме цялостна организация на рождения ден. Можем да организираме украса на залата, да направим покани, поръчаме специален гост аниматор / клоун, поръчаме торта и фотограф. Относно храната за децата и гостите – в Спортна зала я приготвяме на място. Както и работим с прекрасни партньори – реномирани заведения за хранене във Варна, които доставят топла, прясна и качествена храна. Тук може да разгледате част от менюто, което предлагаме: varnenche.bg.

И така след като сте избрали дата, уточнили детайли – брой гости, храна, тема на партито (ако има), аниматори, торта е време за мечтания ден – РОЖДЕНИЯТ ДЕН. За който ви трябват много усмивки, а като подарък от нас за всички рожденици осигуряваме надпис с името на рожденика и специален подарък изненада.

Избери детски кът за празнуване на Детски рожден ден във Варненче

Рожден ден във Варненче - Спортна зала Рожден ден във Варненче - Трошево