Ново! Детски рожден ден с аниматор Спайдърмен в Детски кътове “Варненче”

spiderman animacia rozhden den detski kat varnenche 3

Вече може да празнувате Детски рожден ден с аниматор Спайдърмен в Детски кътове “Варненче”

Детски рожден ден с аниматор Спайдърмен – Хей деца, знаете ли, че Спайдърмен може да бъде специален гост на рождените ви дни? Да! Аниматор Спайдърмен за рожден ден във Варна.

Спайдърмен е един от най-често избираните теми за рожден ден при момчетата, а и не само. Супер героят се харесва на всички деца.

Вълнуваме се да споделим, че от началото на ноември в детски кътове “Варненче” предлагаме Детски рожден ден с аниматор Спайдърмен

Нашият Спайдърмен аниматор е много одухотворен, обича децата и игрите. Измислил е специална анимация, която занимава и много забавлява малките ни гости.

 

Детски рожден ден с аниматор Спайдърмен Детски рожден ден с аниматор Спайдърмен

Какво включва програмата?

Програмата включва тематични занимания и спайдърменски предизвикателства за участниците. Анимацията е подходяща за детски рождени дни и празненства. 

Може да комбинирате забавната програма с тематична украса, торта и пинята. 

Спайдърменската анимация на детски кътове „Варненче“ ще  “вплетете” гостите в щури игри.

Специалната Спайдърменска програма е с продължителност 40 минути. Предлагаме Ви чудесна възможност за аниматор за рожден ден във Варна.

Ако се интересувате от аниматор за рождения ден на детето  Ви и искате да го изненадате със Спайдърмен в детски кът „Варненче“ непременно проверете възможностите навреме и запазете супер героя.

За повече информация и цени, кликнете тук.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.