Какво ново във “Варненче” и какво е “Софиянче”?

Лятно училище "Софиянче"

Какво ново във “Варненче” и какво е “Софиянче”?

Здравейте приятели,

За тези от вас, които ни познават, със сигурност знаете, че обичаме безкрайно много децата, че се вълнуваме колкото всички деца за лятото, игрите сред природа, забавленията с приятели!

Споделяме с вас първи какво ново предстои във “Варненче”. Освен, че работим по програмите за лято 24 ние се подготвяме и за още една голяма промяна при нас!

Лятно зелено училище варна

Много се вълнуваме да споделим, че след 11 успешни лета във Варна, решихме да създадем и лятно училище “Софиянче” за децата в София.

И децата в София заслужават и имат нужда от едно “Софиянче”, което ще разнообрази лятната им ваканция. Ще ги впусне в десетки приключения и забавления.

Програмите ще са двуседмични, без нощувка, с организиран транспорт.
Както при “Варненче”, така и при “Софиянче” всеки ден ще е различен, на открито, децата ще участват в интересни активности и ще посещават различни места.

Повече информация по програмите на “Софиянче”, дати, тръгвания, предстои да Ви споделим скоро.

Мили приятели, ако ни харесвате и това, което правим, бихме се радвали да ни помогнете като споделите информацията с вашите Софийски приятели, за да знаят от сега къде ще запишат детето лятото

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.