Какво ще преживеят с “Варненче” вашите деца?

В Зелено училище „Варненче“ децата ще преживеят незабравими приключения сред природата! Те ще открият радостта от игрите на открито, като се потопят във вълнуващ свят на забавления и развлечения.

В програмата на училището се включват разнообразни образователни и спортни активности, които по забавен начин, насърчават творческото мислене, физическата активност и социалните умения на децата.
Децата ще имат възможност да опознаят родината си, чрез интересните и образователни екскурзии, които сме им подготвили.
В Зелено училище „Варненче“ децата ще прекарат времето си без мобилни устройства, което им дава възможност да се насладят на природата, да се концентрират върху игрите и създаването на нови приятелства.
Всички игри, активности и приключения сред природата, които сме подготвили, правят “Варненче” идеалното място за вашите деца, където те да се забавляват, учат, развиват и растат.

Запишете своето дете в Зелено училище „Варненче“ и му осигурете незабравимо лятно преживяване, пълно със забавления, приключения и прекрасни моменти!

Вече много хора ни се довериха и запазиха своето място – направете го и вие!

До края на месец март, може да се възползвате от намаленията ни за ранно записване, а заедно с това да гарантирате и място за детето си!

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.