Пакети за рожден ден в Детски кът “Варненче” – Трошево

paketi za rozhden den varnenche

Пакети за рожден ден в Детски кът “Варненче” – Трошево – за кои деца са подходящи и какво включват те?

Имаш ли планове за рождения ден на твоето дете? Не знаеш къде да го организираш? Какви игри и забавления ще харесат децата?

spiderman animacia rozhden den detski kat varnenche 3

В Детски кът Варненче – Трошево можем да се погрижим за това!

Предлагаме 3 вида пакети за рожден ден за деца до 13 г., които включват различни игри и забавления,съобразени с възрастта им.

Партитата са с продължителност 2 ч. и 30 мин., през, които опитните ни аниматори, ще забавляват децата с разнообразни игри и развлечения!

За всички деца на партито сме осигурили и любимите им хапвания, като пица, гризки и плодове, а за вашите гости също ще има вкусна почерпка!

Разбира се, за рожденика сме подготвили и специален подарък, както и украса от балони и надпис с неговото име.

 

#1 Пакетите за рожден ден, които предлагаме:

Пакет №1 – Пакет за рожден ден с частична анимация:

Този пакет е за най-малките рожденици! Подходящ е за деца до 3 г. и включва частична анимация – дискотека + костюмчета/ рисунки по лицата. Това са забавленията, които децата на тази възраст, много харесват!

Пакет №2 – Пакет за рожден ден с пълна анимация:

Пакетът е подходящ за деца от 4 до 8 години. Включва пълна анимация и е предвиден за по-големите деца, които се наслаждават на по-активни игри и забавления. На партито ще има забавления, като караоке, детска дискотека, рисунки по лицата, фигурки от балони и костюми на различни герои, принцеси и животни! Децата ще имат възможност да играят и игри със своите родители!

Пакет №3 – Тийн пакет за рожден ден:

Помислили сме и за забавлението на по-големите деца! Този пакет е специално създаден за тийнейджъри от 8 до 13 години. Включва Тик-Ток танци и дискотека, Туистър, игри на волята, дърпане на въже и скачане с чували. Децата ще имат възможност да се превърнат и в пирати, търсейки тайно съкровище с пиратска карта, както и да се насладят на още куп забавления, съобразени с тяхната възраст.

#2 Как протича един рожден ден в Детски кът “Варненче” – Трошево?

Детски кът "Варненче" Спортна зала

Първо е необходимо да провериш за свободна дата и час. Предлагаме 3 часови диапазона за рожден ден – 10:30, 14:00 и 17:30 ч.
Запазването на празненство става със заплащане на малък депозит. С уточнението на часа, може да потвърдиш и други детайли за рождения ден.
За да ти спестим време и да те улесним максимално, предлагаме цялостна организация на рождения ден – можем да организираме украса на залата, да направим покани, поръчаме специален гост аниматор/ клоун или да поръчаме торта и фотограф.
След като сме уточнили всичко е време и за мечтания ден – РОЖДЕНИЯТ ДЕН. За него са ти необходими само добро настроение и много усмивки!

#3 Допълнителни услуги:

Към всеки от пакетите, могат да бъдат добавени по желание и с допълнително
заплащане:
1. Парти украса, пинята, фотограф и наем на зала
2. Кетъринг меню за гостите, приготвено на място в детския кът
3. Допълнително доплащане на куверт за всяко дете след 8-то

Пакетите ни за рожден ден ще осигурят невероятно и забавно събитие за твоето дете и всички негови приятели, а на теб ще спестят много време и усилия!
Възползвай се от тях и направи празника на детето си специален!
При нас всеки детски рожден ден е неповторим – пълен с много усмивки, игри и забавления!

 

Виж всички пакети тук за рожден ден тук: https://varnenche.bg/detski-kat/troshevo/

 

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.