За 10-та поредна година лятно зелено училище “Варненче” радва децата

10 години лятно зелено училище Варненче

За 10-та поредна година лятно зелено училище “Варненче” радва децата

Създадохме лятно зелено училище “Варненче” преди 10 години с цел децата да се радват на една забавна и безгрижна ваканция както от нашето детство.

Защото ние разбираме лятната ваканция така:

Две думички, които носят топлина във всеки един от нас, напомняйки ни за безгрижие, зачервени бузи и безброй много приятели. Карането на колелета и игрите на криеница, и стражари и апаши. Баба и дядо, които винаги ни казваха, че по обяд слънцето е прекалено жарко и е време за сън. Накратко – свобода.

Това е приключение, което всяко дете заслужава да изживее.

Програмата на “Варненче” е разнообразна и забавна, включва различни видове спорт, образователни игри, екскурзии, танци, и всичко това се случва сред природата. Извън рамките на програмата децата придобиват увереност, креативност и научават повече за родината си.

Какво Ви носи повече лятно зелено училище “Варненче”?

Всяка смяна се състои от 10 дни разнообразни дни.

Част от забавленията включват: разходка с кораб, тренировки по бейзбол, конна езда, четене сред гората, шоу “Варненче търси талант”, народни танци, посещение на делфинариум, караоке и танци, спортно ориентиране, пейнтбол, джип сафари и още много приключения за децата.

А когато слънцето е силно децата на прохладно в горските райони около Варна, четат с приятелите, играят на карти, скачане и дърпане на въже, пеят, спортуват.

Зелено училище “Варненче” дава на родителите спокойствие, и същевременно палитра от забавни емоции на децата. Идеята е децата да общуват и да се сприятеляват помежду си, затова не се допускат мобилни телефони и таблети.

Ако все още не сте организирали ваканцията на децата, скучаят у дома или са постоянно на компютъра, подарете им емоции и приключения с лятно зелено училище “Варненче.

За удобство на родителите и децата има тръгвания от Младост и от Спортна зала.

 

Малко повече информация за лятното зелено училище:

  • Зеленото училище протича в рамките на 10 приключенски дни
  • Подходящо е за деца над 6-годишна възраст
  • Графикът е от понеделник до петък, от 8:30 часа до 17:30 часа
  • Тръгва от две точки на града, Младост и Спортна зала, но при по-голяма група децата могат да се вземат от удобно за тях място
  • В цената са включени всички такси, застраховка и транспорт

Полезна информация

Местата по програмите са ограничени, за дати, информация и свободни места може да се обадите на: 0877 843 884.

Пълната програма и график на лагерите, може да видите и тук: https://varnenche.bg/zeleno-uchilishte/

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.