Зелено училище Варненче -новини за лято 2024

zeleno uchilishte varnenche

Здравейте приятели,

Зелено училище Варненче се подготвя за лято 2024. Разберете новините от материала, който подготвихме сега.

Нека споделим с вас емоцията за предстоящата лятна ваканция! Разбираме, че и вие с нетърпение очаквате нашите летни програми, затова искаме да ви представим актуалните дейности преди официалното стартиране на записванията.

Зелено училище Варнене Варна лятна програма zeleno uchilishte varnenche site statia 3

За 12-то поредно лято  ще бъдем част от лятната ваканция на Варненчета, готови да я направим не просто интересна, а напълно вълнуваща, весела и пълна с незабравими преживявания, които всяко дете заслужава!

За лятото на 2024 година сме добавили нови вълнуващи активности към програмата. 

С помощта на летните занимания на открито и сред природата, вашите деца ще се потопят в свят от безгранични възможности. 

От вълнуващи игри и състезания до посещение на Еко селище „Доброглед“ и запознаване с прабългарски юрти, игри с Airsoft на „Тайната поляна“, вълнуващо джип сафари, разходка с пиратски кораб, артистични програми, посещение на Вълшебната гора и въжения парк, екскурзия до Исторически парк, война с водни пистолети в Еко парк Варна, рисуване на открито, пиратски кораб и много други прекрасни занимания през лятото. 

Това са само част от изживяванията, които предлага разнообразната  програма на зелено училище Варненче, която ще поддържа децата активни, ангажирани и щастливи през цялото време.

zeleno uchilishte varnenche site statia 3 zeleno uchilishte sofiyanche site 5

Програмата на лятното зелено училище „Варненче“ е много разнообразна и предлага широк спектър от стимулиращи дейности, които ще насърчат физическата активност, уменията за самостоятелност и вземане на решения, както и ще подкрепят любовта към природата.

Безопасността на вашите деца е наш приоритет, затова всички дейности се провеждат под внимателното наблюдение на по двама ръководители на група с педагогическо образование.

Искаме също така да ви уверим, че през горещите летни дни вашите деца ще са под прохладна сянка, а нашите координатори ще осигурят вода за всяко дете, което има нужда от освежаване.

 

Разгледайте програмата и се възползвайте от ранните намаления през месец март.

С нетърпение очакваме да се включите в нашата лятна програма и да споделим заедно невероятни моменти и приключения!

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.