Приключения и забавления за децата през лятото със Зелено училище “Варненче”

Зелено училище Варненче Варна

Приключения и забавления за децата през лятото със Зелено училище “Варненче”

  • Лятната ваканция е все по-близо, децата я чакат с нетърпение, но така ли е и за Вас родители?
  • Търсите ли забавен и приключенски начин, с който детето да прекара лятото си?
  • Чудите ли се до какви нови преживявания и възможности може да се докосне вашето дете с лятно зелено училище “Варненче” ?
290265547 570852131336854 2921856604113936072 n
Лятно зелено училище Варненче

“Варненче” предлага уникално и вълнуващо изживяване за деца от 6 до 11 години!

  • Две 10-дневни разнообразни програми на открито
  • Две тръгвания от Варна – Спортна зала и квартал Младост
  • Всяка група се състои от 20 деца, за която се грижат 2-ма ръководителя
  • За комфорта на децата и ръководителите се грижи и координатор, който отговаря за транспорта, говори с родителите, носи вода и до най-отдалечените кътчета
lyatno zeleno uchilishte varna 26
Лятно зелено училище Варненче

Бъдете сигурни, че има и още много специални предимства, които децата получават във “Варненче”.

С лятно зелено училище вашето дете ще има възможност да намери нови приятели, да играе на разнообразни спортни игри сред природата и да създаде незабравими спомени.
Зелено училище “Варненче” е проектирано да осигури една страхотна лятна ваканция пълна с приключения и много емоции.

 

10-дневната програма на “Варненче” предлага пъстроцветна палитра от приключения, които отговарят на различните детски интереси и вкусове.
От активности на открито като арт ателие сред природата, война с водни пистолети, шоу “Варненче” търси талант, колективно четене, тренировки по футбол, спортни танци, народни танци, тенис, до джип сафари в гората, посещение на делфинариум, разходка с пиратски кораб и още куп много други дейности. В нашето зелено лятно училище има по нещо за всеки.

Опитният ни екип е посветен на това да се грижи за безопасността на децата и да прекарат един увлекателен ден! Персоналът е добре обучен да даде първа помощ и реагира при спешни случаи.

Лятно зелено училище “Варненче” е повече от просто забавно лятно изживяване – то създава приятелства, учи децата на самостоятелност, помага им бързо да се адаптират в непозната среда, предлага им предизвикателни и вълнуващи дейности всеки ден.

Зелено училище Варненче Варна

Подарете на детето си забавно и обогатяващо лятно изживяване, помогнете му да създаде спомени и нови приятелства – запишете го и запазете мястото му в зелено лятно училище “Варненче” още днес!

Разгледайте програмите и датите тук: https://varnenche.bg/zeleno-uchilishte/

 

Ще ви споделим, че за сумата от 199 лв., тези 2 седмици ще са незабравими и уникални. Вие, като родители ще можете да получите малко време за вас а вашите деца ще се сдобият с нови приятели и неповторими моменти.

Не забравяйте да разгледате нашата програма и да запишете вашите деца сега, за да сте сигурни, че няма да пропуснат игрите и интересните атракции, които сме им подготвили!

За повече информация и дни на записване: 087 784 3884

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.