Програмата на Варненче – какво ще преживеят децата?

Лятно зелено училище варна

Програмата на Зелено училище “Варненче” – какво включва и какво ще преживеят вашите деца?

Какво преживяване ще осигурите на вашите деца, записвайки ги за Зелено училище

“Варненче”?

За всички деца, записани в Зелено училище „Варненче“, сме подготвили незабравимо лятно преживяване, пълно със забавления и приключения. “Варненче” е мястото, където децата ще открият нови приятели, с които ще се потопят в много игри и ще създадат незабравими летни моменти. Нашето лятно зелено училище е предпочитано 12 години по ред от Варненските родители! Програмата ни е много разнообразна, с продължителност 10 дни и се провежда от месец юни до месец септември. Приемаме деца на възраст от 6 до 12г., като те биват разпределяни в 2 групи по 20 деца, спрямо тяхната възраст. За по-голямо удобство сме предвидили 2 точки на тръгване – Спортна зала и кв. Младост. В пакетната цена са включени таксите за всички входове и атракции, така че няма нужда от допълнително заплащане. При нас всяко дете е важно, за това се стремим, както да спомогнем изграждането на

вашето дете, като самостоятелна личност, така и да усъвършенстваме и изградим неговите социални умения. Разполагаме с обучен и квалифициран персонал, който ще се погрижи изключително добре за всяко дете. За нас е важно да знаете, че вашите деца са в безопасност и в добри ръце!

 

Какво включва програмата? Цялата програма виж тук: https://varnenche.bg/zeleno-uchilishte/

#1 Разнообразие от забавления и развлечения

Програмата ни включва голямо разнообразие от забавления и развлечения на открито, които децата могат да преживеят. Подготвили сме екскурзии в околностите на град Варна, където децата ще опознаят родината си, разходки в зоологическата градина и среща с невероятни животни, джип сафари, танци, спортни активности и още много забавления!

Друга невероятна възможност, която предлага “Варненче”, е разходка с пиратски кораб, където децата се превръщат в истински пирати и участват в една незабравима морска битка.

#2 Учене и развитие

Освен забавленията и приключенията, които предлагаме, децата също така имат възможност да се развиват и учат. Програмата на училището включва различни  игри, които насърчават творческото мислене и физическата активност. Също така децата имат възможност да общуват и да създадат нови приятелства, което е в полза на техните социалните умения.

#3 Време сред природата без мобилни устройва

Вашите деца ще имат възможност да видят и да се насладят на прекрасната природа, без да се разсейват с мобилни устройства. Те ще се запознаят с един прекрасен свят без дигитална среда и ще открият нови хоризонти за приключения.

Какво ще преживеят с “Варненче” вашите деца?

В Зелено училище „Варненче“ децата ще преживеят незабравими приключения сред природата! Те ще открият радостта от игрите на открито, като се потопят във вълнуващ свят на забавления и развлечения.

В програмата на училището се включват разнообразни образователни и спортни активности, които по забавен начин, насърчават творческото мислене, физическата активност и социалните умения на децата. Децата ще имат възможност да опознаят родината си, чрез интересните и образователни екскурзии, които сме им подготвили.

В Зелено училище „Варненче“ децата ще прекарат времето си без мобилни устройства, което им дава възможност да се насладят на природата, да се

концентрират върху игрите и създаването на нови приятелства. Всички игри, активности и приключения сред природата, които сме подготвили, правят

“Варненче” идеалното място за вашите деца, където те да се забавляват, учат, развиват и растат.

 

Запишете своето дете в Зелено училище „Варненче“ и му осигурете незабравимо лятно преживяване, пълно със забавления, приключения и прекрасни моменти!

Вече много хора ни се довериха и запазиха своето място – направете го и вие!

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.